Nauti matkasta
Nopsalla

Tietoja

Nopsa on perinteikäs, mutta aikaa ja trendejä seuraava polkupyörämerkki. Olemme valmistaneet polkupyöriä jo vuodesta 1951. Nopsa polkupyörät suunnitellaan Suomessa ja niissä käytetään vain laadukkaita, alan suurimpien valmistajien komponentteja. Polkupyörät valmistetaan ulkomailla moderneissa ja laadukkaissa tehtaissa. Nopsa on nykyisin Intersport Finland Oy:n omistama polkupyörämerkki.

Nopsa-pyörien suunnittelussa on huomioitu suomalaisten polkupyöräilijöiden tarpeet ja vaativa ilmastomme. Suunnittelijoidemme lähtökohtana on jatkuvasti kehittää ja parantaa laadukkaita pyöriä, jotka ovat kestäviä ja mukavia käyttää.

Kaikki Nopsa-polkupyörissä käytetyt komponentit ovat huolella valittu alan suurimpien valmistajien valikoimista ja suuri osa, esim. rungot, istuimet ja kädensijat ovat käytössä vain Nopsa-pyörissä.

Paranna kuntoa ja maailmaa

Pyöräily on yksi suosituimmista liikuntamuodoistamme. Polkupyörää käytetään päivittäiseen liikuntaan niin koulu- ja työmatkoilla, kauppareissuilla kuin vapaa-ajan harrastuksissakin. Pyöräilyn mukanaan tuomat hyödyt ovat selkeät. Samalla kun säästät rahaa ja ympäristöä pyöräillessä, kuntosi kehittyy, mielesi virkistyy ja pääset vielä kaupan päälle nauttimaan ulkoilman raikkaista tuulista.

Hoidan kuntoani ja terveyttäni

Pyöräily sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai kehon rakenteeseen katsomatta. Pyöräilyssä käytetään kehon suurimpia lihaksia ja osin myös ylävartalon lihaksia. Nämä suuret lihasryhmät tekevät paljon työtä ja vaativat paljon happea, niinpä pyöräily nostaa nopeasti sykettä ja aiheuttaa hengästymistä ollen sydän- ja verenkiertoelimistöä rasittava, mutta myös kehittävä. Hyvä todiste tästä on pyörän laaja käyttö kuntoutuksessa ja kuntotesteissä.

Pyöräily kuluttaa tuntuvasti energiaa (300-500 kcal tunnissa), mikä riippuu rasituksesta ollen suhteessa maastoon, pyörän ominaisuuksiin, ajajan painoon, säähän ja ajonopeuteen. Näin ollen pyöräily on tehokas tapa päästä eroon liikakiloista, yhdisteltynä terveelliseen, vähäkaloriseen ravintoon.

Olen taloudellinen

Pyörä on nykyisin varsin edullinen käyttö- ja aikakustannuksisssa verttuna autoon, bussiin, taksiin tai jopa kävelyyn verrattuna. Pyöräilyn kulutusta on tarpeetonta laskea, sillä siinä kulutetaan niitä monesti liiallisia kaloreita, joiden kuluttaminen muilla tavoin vaatisi ylimääräisiä ponnistuksia ja ajankäyttöä. Ajankäyttöön suhtautettuna polkupyörä on  kaupungissa alle 10 kilometrin matkoilla keskimäärin nopein kulkuväline.